Green Storeys

Project Description

The apartment complex spread over an area of three acres is sensitively designed to respond to the design program. The 200 apartment units are all connected to the greens at all levels. Not only is each unit visually connected to central greens plazas but also houses a tree each. A frame work with greens running all over it is used as a unifying elevational element. The entire landscape on the ground levels is envisaged to be treated as productive greens on sculpted landforms with most of space being occupied by orchards, edible gardens and herbariums.

Awards:

Rethinking The Future Sustainability Awards 2014

IIA Young Architects Awards, 2015

Artists In Concrete Awards Asia Fest 2015-16 

Project Details

  • Project: Green Storeys
  • Built-up area: 3,10,000 sqft
  • Year: 2013
  • Place: Bengaluru